بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

اسپوتنیک: «خان شیخون» تحت کنترل کامل ارتش سوریه قرار گرفت

خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که ارتش سوره کنترل شهرک راهبردی خان شیخون در ریف جنوبی ادلب را به طور کامل در دست گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع میدانی سوریه روز پنجشنبه به وبگاه خبری «اسپوتنیک» گفت که ارتش سوریه کنترل شهر «خان شیخون» در ریف جنوبی ادلب را به دست گرفت و عملیات پاکسازی و مین زدایی آنجا را آغاز کرد.

 

این منبع گفت: «امروز صبح ، ارتش سوریه کنترل شهر خان شیخون را به طور کامل به دست گرفت و هم اکنون در حال انجام عملیات پاکسازی و خنثی سازی کردن مین‌های کاشته شده توسط تروریست‌ها است.»

 

به گفته این منبع، با تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون، مناطق کفر زتا، اللطامنه، مورک و لطمین در ریف شمالی حماه هم به طور ضمنی در کنترل ارتش سوریه است.

 

عملیات در جنوب استان ادلب و شمال استان حماه که دروازه ورود به عملیات وسیع آزادسازی «ادلب» (آخرین استان تحت اشغال تروریست‌ها) محسوب می‌شود، از اردیبهشت ماه آغاز شده است. در این میان دو مرحله اعلام آتش‌بس با کارشکنی تروریست‌های جبهة النصره همراه شده و دور جدید حملات پس از سیزدهمین نشست آستانه در دهم مرداد آغاز شده است.

 

این شهرک با توجه به اینکه مشرف بر مسیرهای اصلی و حیاتی است، اهمیت زیادی دارد. این مسیرها باعث شده که خان شیخون، حلقه وصل بین ریف‌های شرقی، غربی و شمالی بر ادلب باشد.

 

آزادسازی خان شیخون، گام نخست برای بازگشایی مسیر بین پایتخت اقتصادی سوریه (حلب) با پایتخت سیاسی این کشور (دمشق) است. اما از نظر نظامی، باعث خواهد شد که ارتش سوریه به راحتی بتواند به سمت شمال یعنی «کفرسجنة» و «معرة النعمان» پیشروی کند؛ منطقه‌ای که حلقه وصل مسیرهای بین‌المللی سوریه به سمت شمال، جنوب، شرق و غرب است.

 

همچنین تسلط ارتش سوریه بر خان شیخون به معنای تسلط کامل بر منطقه‌ای به وسعت صدها کیلومتر مربع از ریف شمالی حماه از جمله منطقه موسوم به «مثلث مرگ» است؛ مثلثی که شهرکهای «الزکاة»، «اللطامنة» و «کفرزیتا» را به هم وصل می‌کند و با آزادی الزکاه، یک ضلع آن آزاد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار